top of page

Möt Sara Svelander

Certifierad andningscoach och hälsocoach, kostrådgivare, föreläsare, yoga och meditations instruktör

Av alla utbildningar, kurser, studerande av böcker och inspiration vill jag ändå lyfta att den största och viktigaste lärdomen jag har fått är från min egna praktik. Den största ledaren har alltså varit jag själv men med hjälp av fantastiska människor som inspiratörer, böcker, naturen, upplevelser, yogamattan, mitt andetag och viljan. 

Vad jag lärde mig längst vägen var att så länge vi inte gör vår egna praktik kommer ingen förändring att ske. 

Jag är uppvuxen i Jämtland men är nu bosatt i Stockholm sen 9 år tillbaka, men vad jag bär med mig från norr är lugnet. Jag har ägnat stor del av mitt liv åt att förstå mig själv och människan, och så länge jag kan minnas har jag velat förstå mänskliga psyket och kroppen. För tolv år sedan började jag meditera och yoga. Sen dess har resan fortsatt. 

Min vision är att sprida trygghet och glädje. Att varje individ vaknar upp till insikten om att hon är både skaparen och det som skapas.

Jag vill sprida att alla verktyg vi behöver finns inom oss. 

Mer att lyssna på finner ni nedan. 

DSC06870.jpg
DSC06730.jpg

Utbildningar & erfarenheter

Hälsocoach, andningscoach, breathwork guide, yoga och meditationsinstruktör och kostrådgivare. 

Föreläsningskurs hos Jonathan Ljugqvist och retorik.

​Pågående utbildning just nu är par -och sexrådgivare.

 

Jag ser ständigt till att kunna utvecklas och hjälpa andra människor att upptäcka livets möjligheter och skapa balans i livet. Även resan om att få lära mig av andra fortsätter.

Från tidigare erfarenheter, utbildningar och kunskaper har jag idag skapat en plattform där jag vill ge kunskap, upplevelser och guidning. Jag förespråkar en naturlig livsstil och ser på flera faktorer som påverkar dig och din hälsa, som träning, kost, sömn, andetaget, återhämtning, hantera känslor och din miljö.

Bild 2022-04-29 kl. 08.44.jpg

Sara Svelander - ett andetag som gör all skilnad

Ett avsnitt om att andas i en relationspodd kan kännas en smula off..? Men visste du att hur du andas påverkar din sexlust, dina stressnivåer, välmående och hur du sover? Alla kan vi ju andas, men hur ska vi andas för att må som allra bäst? Andningsexperten, föreläsaren och yogainstruktören Sara Svelander gästar för att ge oss sina bästa andningstips.

 

https://open.spotify.com/episode/0LIlTrffjZ3WC7Q5zdNU24?si=gdV0W5jgTjGnCpt5r6Rnhg

Sara Svelander -Breathwork

Idag ska vi prata om breathwork med fantastiska Sara Svelander! Sara är andningscoach och hälsocoach och yogainstruktör. 

https://open.spotify.com/episode/6e1AynuCmCENoiTlcVSweH?si=k_mAudoCSeu-n_-qPjJXLg

IMG_6019.jpg

Sara Svelander: Yoga, andning, hälsa & natur

Det här avsnittet handlar om yoga, andning, hälsa och om naturen. Jag har med mig Sara Svelander som är yoga och meditationslärare, hälsocoach och föreläser om andning, medvetenhet och stresshantering.

 

https://open.spotify.com/episode/35zw5rbrJzrX0PAHdkKr2x?si=L8rCcxU1T8i5DTBReH9RyQ

IMG_2712.jpg
bottom of page