Möt Sara Svelander

Certifierad andningscoach och hälsocoach, kostrådgivare, föreläsare och yogainstruktör

Av alla utbildningar, kurser, studerande av böcker och inspiration vill jag ändå lyfta att den största och viktigaste lärdomen jag har fått är från min egna praktik. Den största ledaren har alltså varit jag själv men med hjälp av fantastiska människor som inspiratörer, naturen, upplevelser, yogamattan, mitt andetag och viljan. 

Vad jag lärde mig längst vägen var att så länge vi inte gör vår egna praktik kommer ingen förändring att ske. 

Jag är uppvuxen i Jämtland men är nu bosatt i Stockholm sen 9 år tillbaka, men vad jag bär med mig från norr är lugnet. Jag har ägnat stor del av mitt liv åt att förstå mig själv och människan, och så länge jag kan minnas har jag velat förstå mänskliga psyket och kroppen. För tolv år sedan började jag meditera och yoga. Sen dess har resan fortsatt. 

Min vision är att sprida trygghet och styrka. Att varje individ vaknar upp till insikten om att hon är både skaparen och det som skapas.

sara (kopia).jpg
Läser tidningar

Utbildningar & erfarenheter

Hälsocoach, andningscoach, breathwork guide, yoga och meditationsinstruktör och kostrådgivare. 

Föreläsningskurs hos Jonathan Ljugqvist och retorik.

​Pågående utbildning just nu är par -och sexrådgivare.

 

Jag ser ständigt till att kunna utvecklas och hjälpa andra människor att upptäcka livets möjligheter och skapa balans i livet. Även resan om att få lära mig av andra fortsätter.

Från tidigare erfarenheter, utbildningar och kunskaper har jag idag skapat en plattform där jag vill ge kunskap, upplevelser och guidning. Jag förespråkar en naturlig livsstil och ser på flera faktorer som påverkar dig och din hälsa, som träning, kost, sömn, andetaget, återhämtning, hantera känslor och din miljö.