top of page

The Full Story About

 

BREATHWORK

Breathwork klass i grupp eller enskild coachning. 

Hos er på er arbetsplats, lokal på Östermalm eller digitalt. 

Hjälper er att växa som individ och även som grupp.

För vem? Alla!

-Arbetsplatser

-Födelsdagar

-AW

-Möhippa/svensexa

-Kompisgäng

-Familjen

Hur det kan hjälpa? 

-Sömnsvårigheter

-Ångest och oro

-Nedstämdhet

-Balansera nervsystemet & hormonsystemet

-Känsloblockeringar

-Smärta i kroppen

-Skapa trygghet

-Minska stress

Människor praktiserar andningsövningar för att förbättra mental, fysiskt och andligt välbefinnande. Effekterna är många men vi kan framförallt se att det åstadkommer förbättringar i det känslomässiga tillståndet och minskar nivåerna av stress och ångest. Hjälper också till positiv utveckling, stärker immunförsvaret, minskar på smärta och spänningar i kroppen, ökar lyckan och frigörande av negativa tankar. Andningsarbete används också för att hjälpa till att förbättra ett brett spektrum av problem, inklusive: ilska, depression, trauma, utbrändhet och stress. Se hur du med hjälp av ditt andetag kan bli mer medveten och förbättra din hälsa. 

Det enda verktyg du behöver är ditt egna andetag.

Se hur du med enkla andningstekniker kan gå från ett tillstånd av stress till ett lugn på bara några minuter. Eller hur du kan gå från att vara trött till klarare i huvudet och fokuserad.

Tveka inte på att kontakta mig för att veta mer

Skärmavbild 2023-10-02 kl. 16.35.53.png
IMG_5391.PNG

"För mig var breathwork en otrolig häftig kroppslig och känslomässig upplevelse, där jag fick uppleva hur jag med hjälp av andningen kan stärkas och påverka kroppen på olika sätt. Jag fick en ögonöppnare för hur stor skillnad det är när man tänker på sin andning och hittar djupandningen. Också kraftfullt hur det frigjorde mycket känslor." -Viktoria Falk

bottom of page